Sari la conținut

Stelele sunt de partea lor: Acestea sunt cele mai norocoase semne ale săptămânii

horoscop
Sursă foto: arhivă Doctorul Zilei
horoscop

Stelele vor fi de partea lor: Acestea sunt cele mai norocoase semne ale săptămânii. Trei zodii vor atrage ca un magnet norocul de partea lor pe parcursul săptămânii începând cu 16 septembrie, datorită mișcărilor astrologice.

Perioadă de rodnicie și de mirare

Stelele sunt de partea lor marți, 17 septembrie, Luna Plină și Eclipsa de Lună în zodia Pești vor răsări, aducând o perioadă de rodnicie și de mirare. Poți avea mai multă încredere în univers și în modul în care îți manifesti intențiile.

Această Lună Plină te va ajuta să înțelegi puterea de a crede în visele tale, de a-ți urma intuiția și de a fi mereu deschis la orice apare.

Așadar, cel mai bine este să fii foarte conștient de ceea ce iese la suprafață în acest timp, deoarece s-ar putea să înțelegi unde vei ajunge.

Duminică, 22 septembrie, Venus intră în Scorpion, aducând profunzime și perspectivă intențiilor tale în ceea ce privește dragostea, bogăția și chestiunile domestice. Soarele care intră în Balanță în aceeași zi te încurajează să lucrezi cu alții pentru a-ți realiza visele. În timp ce miracolele sunt posibile și adesea par să se întâmple din senin, ele se întâmplă de obicei pentru că le creezi fără a renunța niciodată la visele tale.

Rac

Ești pe cale să intri într-o fază interesantă și bogată a vieții tale, Rac. Pe măsură ce Eclipsa de Lună de Lună Plină în Pești are loc marți, 17 septembrie, vi se vor oferi noi oportunități care vor duce la evoluții pozitive în carieră, călătorie, dragoste și chiar la modul în care vă veți simți mai mulțumit de viața voastră.

Noroc pentru zodii în următoarea perioadă

Poate fi dificil să te despart de anumite aspecte ale vieții, mai ales dacă îți sunt aproape de inima sau te simți importante. Dar în această nouă eră a ta, ai decis să-ți dai prioritate.

Vărsător

luna plina
Sursă foto: arhivă Doctorul Zilei

Succesul vine adesea atunci când te aștepți mai puțin, mai ales când încercăm tot posibilul. Săptămâna aceasta aduce un sentiment de noroc și destin în viața ta. În această situație, vă puteți aștepta să primiți noi oportunități de carieră, care vă pot aduce mai multe perspective de călătorie și chiar o creștere a salariului.

Trebuie să vă amintiți că puteți fie să continuați să vă pregătiți, fie să profitați de această ocazie pentru a vă îmbunătăți viața și visele. Evoluezi în mod natural prin cariera ta pe măsură ce devii mai conștient de nevoile și scopul tău în această viață. Schimbarea locului de muncă sau specializărilor este în regulă, mai ales pe măsură ce înveți mai multe despre tine și te dezvolți.

Indiferent de specificul sau chiar de ceea ce unele temeri pot încerca să te convingă, aceste noi oportunități nu ar apărea dacă nu ar fi fost menit să le folosești. Urmăriți viața și cariera pe care vi le-ați dorit dintotdeauna, deoarece aveți sprijinul universului.

Horoscop: Peşti

Calea ta de viață este profund conectată la calea ta spirituală. Fă-ți timp să meditezi, să-ți jurnalizezi gândurile sau chiar să fii în natură, mai ales acum că intri într-o perioadă incredibil de bogată și transformatoare în viața ta.

Venus aduce un noroc extraordinar în domeniile romantismului, carierei, bogăției și chiar casei tale, solicitându-ți să sapi adânc, să explorezi sensul ascuns al iubirii și să îmbrățișezi mereu schimbarea pentru a crea viața la care visezi.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel