Sari la conținut

Horoscop 8-14 iulie. Cristina Demetrescu dezvăluie zodiile cu ghinion. Conflicte, cheltuieli imprevizibile, invidii

horoscop 2024
Sursa foto: antena3.ro
Horoscop Cristina Demetrescu

Horoscop 8 -14 iulie. Cristina Demetrescu avertizează anumite zodii asupra unor posibile pierderi în perioda imediat următoare. Gemenii sunt invidiați și pot avea parte de dureri, Fecioarele pot face cheltuieli imprevizibile, iar în viața Racilor pot apărea certurile în grupurile lor de prieteni.

Astrologul a anunțat vești bune pentru alte semnele zodiacale. Berbecii și Leii se îndrăgostesc, Săgetătorii călătoresc, iar Peștii au foarte multe idei creative.

Horoscop 8-14 iulie. Berbec- Iubire și creație

Nativii care sunt interesați de aspectul amoros s-ar putea să aibă parte de iubire în viața lor. Cei care sunt mai creativi pot avea parte de o muză. Berbecii vor fi nevoiți să dea mai mulți bani pentru un anumit lucru.

Taur- Relaxare

Acești nativi s-ar putea bucura de niște zile foarte liniștite, pe care le petrec acasă sau în vacanță. Totodată, trebuie să aibă mai multă grijă de corpul lor, mai ales de voce. E bine să fie precauți și să păstreze distanța, a avertizat Cristina Demetrescu la Vorbește lumea, de la Pro TV

Gemeni- Vești bune

S-ar putea să primească vești bune. Poate să fie vorba despre mesaje de dragoste, invitații interesante sau flirturi și vor fi încântați. Pe de altă parte, vor avea parte de invidii sau mici dureri.

Horoscop 8-14 iulie. Rac- Conflicte cu prietenii

Ar trebui ca acești nativi să se impună, deoarece așteaptă o mărire de salariu, o sumă de bani sau un document care nu mai vine. Vor apărea conflicte în grupul de prieteni.

Leu- O nouă dragoste la orizont

Leii se simt foarte bine și sunt șanse să se îndrăgostească. Devin mai încrezători datorită complimentelor pe care le primesc. În plan financiar, ar trebui să-și asume riscuri dacă vor să se bucure de câștiguri.

Fecioară- Cheltuieli imprevizibile

Fecioarele vor pleca în concediu, dar trebuie să fie atente la cheltuielile imprevizibile. Pot apărea anumite anulări care le vor strica planurile. Aceste zodii se vor liniști după o perioadă grea și se vor putea relaxa.

Horoscop 8-14 iulie. Balanță- Atenție la bani

Aceste zodii nu ar trebui să facă investiții riscante în această săptămână. Sunt îndemnate să evite inclusiv să ofere bani cu împrumut, chiar dacă e vorba despre ceva important. E bine să fie atenți atunci când vine vorba de bani, Prietenii le oferă sfaturi bune.

Scorpion- Atenție la oamenii din jur

S-ar putea să aibă parte de un salt din punct de vedere profesional. Cu toate acestea, partenerul de cuplu ar putea să simtă invidie sau să nu fie de acord cu acest lucru. Poate e vorba despre un concurent al acestui nativ. Scorpionii trebuie să fie atenți la alegerile din viața personală.

Săgetător – Călătorii și distracție

Pot avea ideea să călătorească și ar putea fi ceva de ultim moment. Nu vor neapărat să se odihnească, ci din contră. Au foarte multă energie și simt nevoia să o consume. Trebuie să fie mai atenți în relațiile de prietenie.

Horoscop 8-14 iulie. Capricorn- Bani din diverse surse

Pot să apară probleme în viața personală, poate în plan amoros sau în privința cheltuielilor. Pot apărea diverse discuții, însă ar putea fi constructive. Au o săptămână productivă, în care vin bani din diverse surse.

Vărsător- Atenție la aparatele stricate

Apare sprijin din partea cuiva apropiat și pot primi sfaturi bune. E bine să fie atenți cu reviziile, în general, dar și cu aparatele pe care le au în casă. Se poate întâmpla să plătească o amendă sau să înlocuiască ceva ce au stricat.

Pești- Idei creative

Ar trebui să aibă grijă la drumurile scurte cu mașinile, mai ales la avarii. Din punct de vedere personal, apar proiecte interesante. Au idei creative și unii vor lucra la proiectele lor.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel