Sari la conținut

Astrologii au dezvăluit care este cea mai norocoasă ZI a săptămânii

horoscop
Sursă foto: Shutterstock

Astrologii au dezvăluit care este cea mai norocoasă zi a săptămânii! Cert este că, potrivit astrologilor, una din cele 7 zile a săptămânii este cea mai norocoasă. Totuși, de ce sunt de această părere, veți afla din articolul de astăzi. Vă vom împărtăși informații interesante care susțin afirmațiile astrologilor.

Care este considerată cea mai norocoasă zi a săptămânii?

Fiecare zi a săptămânii, potrivit astrologilor, are o planetă conducătoare, la fel ca fiecare semn zodiacal. Din cele mai vechi timpuri, duminica au fost considerate zile de odihnă, distracție și distracție.

Luni,  zi de gândire, de luare a deciziilor importante. Zilele de joi sunt făcute pentru aruncarea zarurilor. Este ziua în care își poți testa norocul și poți câștiga mult mai mult decât a visat vreodată.

Joi se traduce prin „Ziua lui Thor” – numită după zeul nordic al tunetului. El este echivalentul zeului Jupiter. Și acest zeu este veșnic vesel, făcându-ne să gândim pozitiv, să credem că tot ce este mai bun urmează să vină.

ziua care aduce noroc
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Jupiter este înfățișat cu cornul abundenței irizate. Acest lucru simbolizează că nu există niciun motiv să ne gândim și să ne îngrijorăm cu privire la deficit, deoarece aceasta nu ne-ar depăși.

Astrologii sunt de părere că joia este o zi perfectă pentru activități educaționale, pentru a participa la evenimente și ceremonii culturale și pentru a face noi planuri.

Așadar, ziua de joi este o zi bună pentru afaceri și investiții.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel