Sari la conținut

Doliu la Hollywood. Un actor celebru a murit la doar 30 de ani: „Medicii nu au nicio explicație”

deces
sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Este din nou doliu la Hollywood! Actorul american Mike Heslin, care apare în serialul „Special Ops: Lioness”, a murit la vârsta de 30 de ani.Anunțul a fost făcut chiar de către soțul actorului, Nicolas James Wilson, cel care a spus că medicii nu au nicio explicație pentru deces.

„Mike era tânăr, avea o sănătate perfectă”

În urmă cu doar 6 luni, Mike Heslin se căsătorise cu Nicolae James Wilson. „Mike era tânăr, avea o sănătate perfectă, iar medicii nu au nicio explicaţie cu privire la ceea ce s-a întâmplat”, a scris el în postare.

„Când ţi-am simţit ultima suflare, inima mea s-a rupt în mii de bucăţi. Dacă aş fi avut puterea să fac schimb de locuri cu tine, aş fi făcut-o într-o clipă. Dar voi lua lucrurile zi cu zi, cum mi-ai spus mereu, şi voi trăi fiecare zi în onoarea ta”, a adaugat, pe X, Nicolas James Wilson, potrivit antena3.ro.

Mike Heslin a devenit celebru pentru rolul Polo în serialul american „Special Ops: Lioness”, în care juca alături de Zoe Saldana şi Nicole Kidman.

El a apărut şi în alte seriale, ca „The Influencers”, „Younger” sau „7 Deadly Sins”, iar recent în fimul „The Holiday Proposal Plan” din 2023.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel