Sari la conținut

Horoscop rune 8-14 iulie 2024. Predicţiile numerologului Mihai Voropchievici

Mihai Voropchievici
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Predictii cu Mihai Voropchievici

Celebrul numerolog Mihai Voropchievici face cele mai așteptate predicții astrologice ale momentului, pentru perioada 8-14 iulie 2024.

Berbecii sunt pregătiți să înceapă o viață nouă, un soi de revigorare sau renaștere în planul disponibilităților fizice și psihice. Runa îi atenționează că trebuie să fie pregătiți.

Taurul e prevenit că va primi vești bune. S-ar putea să fie vorba de o sumă importantă de bani sau un cadou surpriză, exact ce le place lor.

Atenţionare specială pentru Gemeni

Gemenii au o rună de atenționare. Lor li se spune că trebuie să schimbe tactica, să abordeze cu totul diferit problemele care îi interesează. Acolo unde au fost mai duri, e bine să fie maleabili. Unde au fost prea liniștiți, e cazul să fie mai înfipți.

Leii sunt pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Runa îi atenționează să fie extrem de prudenți la tot ce fac.

Fecioara dă lovitura!

Horoscop
Imagine creată cu AI

Balanțele sunt sfătuite să rămână în așteptarea unei schimbări foarte importante, acasă, chiar de la începutul intervalului, deci undeva pe 8 sau 9 iulie 2024.

Scorpionii au de susținut o mică bătălie, dar runa îi sfătuiește că nu trebuie să fie îngrijorați. Vor câștiga în mod sigur.

Perioadă dificilă pentru Peşti

Săgetătorul are o săptămână în care va primi un mesaj foarte important, asta pe lângă alte multe mesaje care vin în perioada 8-14 iulie.

Capricornul, a doua oară la rând, e sfătuit să aibă răbdare, căci surprizele plăcute sunt doar pentru Capricornii care știu să aștepte.

Vărsătorii se mută din casă

Vărsătorii se mută din casă sau caută un loc de muncă nou. Runa le spune că vor acționa favorabil indiferent de ce vor decide.

Peștișorii trebuie să fie puternici, să aibă tărie, forță, să accepte săptămâna așa cum e. E o săptămână un pic mai anevoioasă din toate punctele de vedere.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel