Sari la conținut

Zodia lovită din plin de Luna Neagră. Trebuie să aibă mare GRIJĂ până pe 5 Iunie

Astrolog Camelia Pătrășcanu
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Horoscop cu astrologul Camelia Pătrășcanu

Camelia Pătrășcanu a anunțat o etapă nu tocmai agreabilă pentru o zodie. De asemenea, alți nativi sunt tot mai preocupați de sănătatea lor.

Astrologul Camelia Pătrășcanu a dezvăluit horoscopul integral pentru următoarea perioadă. Există vești bune, însă și vești neplăcute pentru unele semne zodiacale.

Fecioarele au Luna Neagră opozantă cu Neptun plină de emoții

Potrivit horoscopului realizat de Camelia Pătrășcanu, Fecioarele au de furcă cu Luna Neagră. Cei din această zodie au senzația că trec printr-o situație pe care au mai trăit-o și înainte.

Cu toate că sunt pregătiți, ei sunt nevoiți să se confrunte cu un anumit val de emoții. Toate lucrurile pot funcționa, în cele din urmă, în avantajul lor, dacă vor ști cum să își demonstreze potențialul și ce au de făcut în continuare.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. „Fecioarele au Luna Neagră opozantă cu Neptun plină de emoții. Pot trece printr-o situație prin care au mai trecut, dar au avut trac, au avut emoții, teamă, au făcut un pas înapoi.

Acum, având altă pregătire, altă vârstă, îndrăznesc, ies la confruntare, se apucă de niște proiecte. Au de trecut testul încrederii în propriile forțe. Trebuie să dovedească potențialul lor care nu a fost dovedit până acum, acela hristic, divin”, spune Camelia Pătrășcanu, conform fanatik.ro.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Astrologul vine cu o recomandare pentru nativii din acest semn zodiacal

În schimb, nativii din Balanță sunt măcinați însă de propria sănătate. Persoanele născute sub acest semn zodiacal beneficiază de sfaturi din diverse direcții, dar este foarte important să se documenteze din surse de încredere.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. „Pentru Balanțe, opoziția poate să dea îngrijorări cu privire la sănătate. Au mai multe piste de urmat și, mai ales la mijocul lunii, multă lume le dă sfaturi. Dacă vor consulta mulți specialiști, informațiile se pot bate cap în cap”, adaugă astrologul Camelia Pătrășcanu, potrivit sursei menționate.

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel