Sari la conținut

Zodia care are o cumpănă MARE pe partea de destin. Fiți foarte atenți până pe 25 Mai!

mariana cojocaru
Sursă foto: România TV
Mariana Cojocaru

Mariana Cojocaru afirmă că o zodie poate să comită greșeli majore, iar destinul său poate suferi modificări în sens negativ. Ceea ce nu este menit să funcționeze trebuie pus deoparte.

Astrologul Mariana Cojocaru a dezvăluit horoscopul integral al perioadei următoare. O zodie o duce bine la capitolul dragoste, sub toate aspectele. În schimb, alți nativi întâmpină probleme.

Conform horoscopului prezentat de Mariana Cojocaru, Balanța este cea căreia, din punct de vedere sentimental, îi este mai bine ca niciodată. Nativii care aparțin acestui semn zodiacal pot fi chiar ” recompensați” dacă au respect pentru iubire.

De cealaltă parte, pot ajunge să fie și pedepsiți în anumite cazuri. Cel mai important este să îi respecți pe cei din jur și să cunoști foarte bine termenul de fidelitate.

„Romantica superioară a lui Venus, patronul Balanței, care e Cazimi în Taur trebuie să îi fie benefic în adevăratul sens al cuvântului. Va fi premiată dacă respectă iubirea unică, fidelă, constructivă și aspru taxată dacă se dă sau se dedă plăcerilor efemere”, spune Mariana Cojocaru.

Horoscop Mariana Cojocaru. Sfat prețios pentru nativii unei zodii

În schimb, în cazul nativilor din Scorpion, aceștia trebuie să facă față unor provocări venite din partea destinului. Persoanele născute în acest semn zodiacal au de învățat să nu se lupte cu morile de vânt.

Aceștia își vor epuiza întreaga energie și își vor sugruma destinul. Câteodată, anumite lucruri nu sunt chiar făcute pentru ei, așa că nu e cazul să continue să lupte mereu pentru un rezultat nesperat.

„Aventura trebuie să fie strict intelectuală, ci nu carnală. Venus se spune că e planeta romantismului, a muzelor din mitologie. Nu lupta cu morile de vânt pentru că vei consuma foarte multă energie și nu se știe dacă demersul tău va fi cel pe care îl anticipai sau pentru care luptai. Nu înecați destinul cu amănunte”, mai spune astrologul Mariana Cojocaru, potrivit sursei.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel