Din cuprinsul articolului
Prof. dr. Dumitru Constantin Dulcan, reputat specialist în neurologie și psihiatrie, a dezvăluit faptul că puterea vindecării se află în fiecare din noi.
Pentru o viață fericită și trăită în plinătatea potențialității personale, există însă o serie de reguli care trebuie respectate.
Prof. Constantin Dulcan a fost invitat la podcastul lui Mihail Neamțu unde a dezvăluit secretul unei vieți fericite. Omul trebuie să facă mișcare, să mănânce puțin și să evite grăsimile, să evite aditivii alimentari și să învețe să gândească pozitiv.
Constantin Dulcan: Am vrut să spun acest lucru de multe ori, dar mi-a fost teamă!
În ceea ce privește viața spirituală, profesorul Dulcan avertizează asupra unor legi nescrise extrem de importante care trebuie respectate, pentru a evita apariția bolilor care se pot duce pe mai multe generații.
Constantin Dulcan vorbește în premieră despre subiectul sensibil al luării în deșert al lucrurilor sfinte.
„Vă mai spun un lucru, credeți, nu credeți în Dumnezeu sau în Iisus, dacă aveți chef vreodată să vă amuzați pe seama cuiva, nu o faceți pe seama acestor entități sacre. Știu familii întregi secerate de cancer. Știu familii întregi! Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o spun de multe ori la televiziune, dar mi-a fost teamă că sar în capul meu”, a spus prof. Constantin Dulcan.
Întrebat de moderatorul Mihail Neamțu dacă e vorba de blasfemie, profesorul Dulcan a răspuns afirmativ și a subliniat încă o dată cât de periculos este acest lucru.
„Absolut! Unul era șeful meu: „Ce vii cu chestii de-astea!” Nu înjura că era un tip foarte civilizat, dar era invidios și răutăcios. Cancer el, cancer copii lui, amândoi unul după altul. Și erau niște copii excepționali, adorabili, serioși, cuminți. Dar știi cum e: dacă se acumulează o energie negativă prea mare, atunci urmează seria. Și cei nevinovați plătesc. Vă spun lucruri trăite, n u auzite”, a spus prof. Constantin Dulcan la podcastul lui Mihail Neamțu.
„E vorba de lucruri de care nu vă vine să credeți. Eu când spun lucrurile acestea nu o fac din bigotism. Sunt lucruri pe care le aud și consider că trebuie să țineți seama de ele”, mai spus profesorul Dulcan.