Sari la conținut

Ultimele clipe din viață ale Ronei Hartner. Anunțul trist făcut de sora ei: „Dumnezeu să-i aline suferința”

cancer Rona hartner
sursa foto: arhiva doctorul zilei

Seara trecută, un anunț dureros a fost făcut public de către Rinda, sora Ronei Hartner, pe pagina de Facebook a acesteia, aducând o veste dureroasă privind starea critică de sănătate a celebrei actrițe.

Rona Hartner, cunoscuta și iubită actriță, se află în prezent în „ultimele clipe” ale vieții sale, luptând de mai mult timp împotriva cancerului la plămâni și creier.

„Bună seara la toată lumea, Sunt Rinda, sora Ronei. Vă scriu să vă cer gânduri bune și rugăciuni pentru sora mea care își trăiește ultimele clipe. Ne scuzați dacă nu răspundem la mesaje, în aceste clipe dificile, vrem să fim cu ea și cu fetița ei. Dumnezeu să-i aline suferința și să o primească la el”, este anunțul trist postat de sora Ronei. Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer la plămâni și creier și povestea că boala a ajuns în stadiul 4. „Am o tumoare de 5 centimetri la plămâni și 7 tumori pe creier”, spunea actrița în vară.

Această veste cutremurătoare vine după o luptă curajoasă și profundă a Ronei Hartner împotriva unei boli nemiloase. Fie ca gândurile și rugăciunile să o însoțească în aceste momente dureroase și să aducă o rază de alinare în sufletul ei și al celor dragi.

Rona Hartner a fost diagnosticată în vară cu cancer la plămâni și creier, în faza patru, însă în mai puțin de o lună a reușit să scape de metastaze. E a doua oară când se confruntă cu această boală grea, după ce în 2019 s-a luptat cu cancerul de colon și de ficat pe care a reușit să-l învingă. Totuși, cumpenele n-au ocolit-o și a fost pusă din nou față în față cu diagnosticul cumplit: cancer la plămâni cu metastaze. Calvarul a început după ce o tuse a chinuit-o ceva vremea, dar în urma investigațiilor medicii din Franța n-au găsit nimic. Abia după ce a revenit în România specialiștii de la noi i-au dat vestea cumplită.

A urmat o perioadă în care starea sa de sănătate s-a înrăutățit tot mai tare și în care a făcut multe ședinte de chimioterapie. Rezervele de bani erau pe terminate pentru că medicii i-au spus că timp de câteva luni nu poate munci, iar cântăreața se afla într-o situație disperată, ba chiar și-a cumpărat loc de veci. Totuși, vedeta se gândea că va reveni cât de curând pe scenă. Artista și-a găsit refugiul în credință și rugăciune, iar speranța părea că încolțește din nou în inima ei.

Rona a fost supusă unui tratament cu citostatice care se pare că și-a făcut efectul în mod miraculos, fără să rămână cu sechele precum căderea părului. În scurt timp, vedeta a declarat că își poate relua activitatea și totul revenea la normal. În ultimul mesaj transmis pe Facebook, pe data de 16 octombrie vedeta anunța un nou concert pe care îl va avea: „Heyyy Hopaaa – V-am promis că mă întorc pe scenă?”, se arăta în mesaj.

Din nefericire la o lună de la anunț, sora Ronei a transmis pe rețelele de socializare că artista își trăiește ultimele clipe din viață. Disperată, femeia a apelat la bunătatea oamenilor și le-a cerut să se roage pentru Rona.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel