Din cuprinsul articolului
Fie că este vorba de accidentări, lovituri sau inflamaţii acute ori cronice apărute o dată cu înaintea în vârstă, durerile de genunchi, de mâini, şolduri sau de spate afectează viaţa pacientului prin limitarea activităţii fizice.
În cazul artritei, gutei sau problemelor articulațiilor de natură inflamatoare, reumatologul poate fi cel mai în măsură să consulte pacientul și să stabilească diagnosticul, potrivit doc.ro.
Pacienții pot încerca fizioterapia, kinetoterapia, acupunctura, masajul, tratamentul balnear, terapiile acvatice (adică exercițiile în apă) și exercițiile pentru întărirea musculaturii din jurul articulațiilor.
Durerea de articulație care este non-inflamatorie este cunoscută sub numele de artralgie, pe când durerea inflamatorie este clasificată ca artrită.
Pe lângă tratatamentul medicamentos recomandat de medicul specialist, există şi un remediu simplu şi eficient pentru acest tip de dureri inflamatorii. Este vorba de combinaţia miraculoasă dintre miere și scorțișoară, ambele produse având certe calităţi terapeutice validate ştiinţific de a lungul timpului.
Acesta pot acționa ca un antibiotic natural şi un antiinflamator redutabil. Combinația de miere și scorțișoară va aduce, fără îndoială, multe beneficii organismului. Printre acestea se numără îmbunătățirea digestiei, scăderea glicemiei și multe altele, potrivit actualno.com.
Mod de administrare
Persoanelor care suferă de artrită cronică li se recomandă să ia în fiecare dimineață, pe stomacul gol, un pahar de apă caldă cu două linguri de miere și o linguriță de scorțișoară dizolvată în ea.
Pentru scăderea colesterolului trebuie să amesteci două linguri de miere cu trei linguri de scorțișoară. Acest amestec se dizolvă în 350 ml de apă. Acesta garantează o scădere instantanee a nivelului de zahăr din sânge.
Semne și simptome
- umflarea genunchiului;
• roșeață în zona articulațiilor;
• genunchiul este cald la atingere;
• slăbiciunea genunchiului;
• sunete la nivelul genunchilor, ca și când ar trosni sau ar face un sunet ca și când ceva se macină, ceva pocnește;
• instabilitatea articulațiilor;
• incapacitatea de a îndrepta genunchiul;
• sensibilitate/durere la nivelul articulației;
• rigiditatea articulației.