Sari la conținut

Irinel Columbeanu se confruntă cu probleme GRAVE de sănătate după AVC-ul suferit acum doi ani. Diagnosticul crunt primit de la medici. „Iau tratament pentru memorie”

irinel columbeanu
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
Irinel Columbeanu, despre recalcularea pensiei

În urmă cu doi ani, Irinel Columbeanu a trecut printr-o mare cumpănă, după ce a suferit un accident vascular cerebral (AVC). Chiar dacă s-a recuperat, urmează în continuare un tratament care-i ţine sub control pierderile de memorie din ultima perioadă.

Medicii i-au recomandat un tratament destul de complex pentru problemele cu memoria.

„Irinel face tratament pentru că are o boală cu care se confruntă multe persoane în România, dar și în întreaga lume. I s-a prescris un tratament pentru ameliorarea pierderilor de memorie. El este foarte curajos și optimist”, a declarat pentru cancan.ro o sursă apropiată fostului om de afaceri.

Irinel Columbeanu: „iau medicamente pentru memorie”

Irinel Columbeanu a recunoscut că a luat legătura şi cu un medic psihiatru care i-a prescris un tratament adecvat pentru a face față acestei noi provocări.

„Doamna psiholog a venit dânsa la mine și mi-a adus niște medicamente pentru memorie. Am început să uit, am multe lucruri pe cap. Iau mult tratament pentru asta, pentru memorie, și niște vitamine. Altă afecțiune nu am, sunt ok”, a precizat Irinel Columbeanu pentru sursa citată.

Ar mai fi declarat în presă că se teme să nu uite date importante din viaţa celor dragi. Columbeanu urmează, în prezent, tratamentul cu seriozitate şi se bucură de tot sprijinul celor din preajma lui.

„Cel mai mult îmi lipsește o asistentă, nu una medicală, în ceea ce privește numeroasele probleme pe care le am pe cap. Pe unele am început să le mai și uit, să le încurc.

De exemplu, mi-ar fi fost foarte utilă o doamnă, o domnișoară, care să mă fi ajutat să țin evidența tuturor lucrurilor pe care le-am discutat astăzi”, a mai declarat acesta pentru sursa citată.

Irinel Columbeanu a suferit acum 2 ani un AVC

Acum doi ani, Irinel Columbeanu a suferit un AVC, moment în care a ajuns de urgență în sala de operație

Irinel Columbeanu la spital
Sursă foto: Playtech

“Cauza a fost faptul că există niște acumulări de colesterol pe niște pereți interiori ai unor vase de sânge care irigă creierul.

Sângele circulând cu destul de mare viteză mai smulge niște bucățele din aceste depuneri, blochează la un moment dat vasele capilare care irigă o părticică din creier, care nu mai e alimentată cu oxigen din cauza lipsei de flux sanguin și mori, așa se produce AVC-ul”, a declarat la acea vreme Irinel Columbeanu în emisiunea Xtra Night Show de la Antena Stars.

Medicii i-au recomandat să-și schimbe stilul de viață. Irinel Columbeanu a recunoscut că pe lângă tratamentul medicamentos are și un regim alimentar strict, fără dulciuri sau grăsimi. De asemenea, nu are voie să mai fumeze

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel