Sari la conținut

Un bărbat a fost lăsat să moară pe stradă în timp ce oamenii treceau nepăsători pe lângă el. A zăcut 3 ore întins pe asfalt până când a sunat cineva la 112

sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Un bărbat de 49 de ani din Satu Mare a fost lăsat să moară pe stradă, ziua în amiaza mare, în timp ce oamenii treceau nepăsători pe lângă el. Primul apel la 112 a fost făcut de de doi tineri, la aproximativ trei ore după ce bărbatul s-a prăbuşit.

Bărbatului i s-a făcut rău în apropierea unei stații de autobuz, de pe drumul Botizului din localitatea Satu Mare. A zăcut aproximativ 3 ore pe stradă, până ce doi tineri i-au acordat ajutorul. În momentul în care au văzut că nu reaționează, au sunat la 112, potrivit observatornews. 

Medicii s-au chinuit zeci de minute să-l readucă la viață

La fața locului a fost trimis un echipaj SMURD, iar, în momentul în care au văzut cât de gravă este situația, medicii de pe echipaj au solicitat terapia intensivă.

Bărbatul a fost resuscitat zeci de minute, însă nu a răspuns manevrelor.

Trupul acestuia a fost tranportat la morga spitalului județean de urgență din Satu Mare, iar, în funcție de necropsie, se vor stabili și cauzele decesului.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel