Sari la conținut

Lumea medicală în doliu. Un cunoscut medic cardiolog s-a stins din viață în urma unui accident pe bicicletă. „Mereu blând, cald, jovial, prietenos..Drum lin către ceruri și odihnă veșnică domnului doctor”

doliu
sursa foto: arhiva doctorul zilei

O veste trista a cazut ca un trasnet seara trecuta pentru corpul medical al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţe „Sf. Spiridon” din Iasi dar mai ales pentru colegii și pacienții Clinicii de Cardiologie din cadrul unității medicale menționate.

Mohamed Barkel, medic primar cardiolog la Spitalul „Sfantul Spiridon” Iasi, a murit seara trecuta dupa ce a avut un accident cu bicicleta în urma căruia a suferit un grav traumatism cranio-cerebral ce a dus la decesul acestuia, transmite Ziarul de Iași.

„În stagiu a fost singurul care ne -a incurajat si a avut rabdare cu noi, un om deosebit, ramane în amintirea nostră studenții an l MG. DRUM LIN SUFLET BLÂND!„

„A fost omul care nu a refuzat pe nimeni niciodata! Un altruist desavarsit!„

„Mereu blând, cald, jovial, prietenos..Drum lin către ceruri și odihnă veșnică domnului doctor.. Condoleanțe familiei!„

„Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!O veste cu adevarat trista pt toti cei care l-au cunoscut!”, sunt cateva din mesajele de condoleante transmise de cei care l-au cunoscut pe regretatul medic.

„Din nou o veste tristă, atât de multe de la o vreme, a mai murit un doctor, un om, un coleg pe care-l întâlneai mereu ziua sau noaptea pe holurile spitalului. Îți amintești vocea blândă cu care ni se adresa noua și pacienților și brusc realizezi ca n-ai sa-l mai întâlnești niciodată și ca o astfel de zi exista pentru noi toți, doar ca nu știm când va veni. Și atunci te străduiești sa trăiești fiecare clipa ca și când ar fi ultima, fiindcă viata nu are roată de rezerva și, mai trist merge mereu mai departe, fără tine, ca și când n ai fi existat… Sincere condoleanțe!” este unalt  mesaj transmis de colegii medicului Mohamed Barkel.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel