Din cuprinsul articolului
Cristina Șișcanu a dezvăluit marele ei secret! Soția lui Mădălin Ionescu se bucură de o siluetă de vis, asta după ce a s-a ambiționat și a slăbit peste 20 de kilograme.
Dupa ce a născut-o pe fetița sa, Cristina Șișcanu a reusit sa topeasca 27 de kilograme. Aceasta este dieta sa secretă, care promite rezultate fabuloase!
Cristina Șișcanu a dezvăluit marele ei secret! „Aoleu, Doamne, toată lumea mă întreabă cum am slăbit! Într-adevăr, m-am îngrășat foarte mult în perioada sarcinii, 25-26 de kilograme, dar m-a ajutat să slăbesc alăptatul. Alăptând slăbești! Organismul consuma în medie cam 500 de calorii pe zi producând lapte. Așa că din start poți să mănânci o ciocolată mare de 500 de calorii, dacă alăptezi, pentru că nu se depune.
Prima etapă presupune detox-ul, apoi urmează un regim alcătuit din toate grupele de alimente. Am slăbit 5 kg în două săptămâni și jumătate fără să simt foame sau poftă”, spunea Cristina Șișcanu.
Ce conținea meniul dintr-o zi al Cristinei Șișcanu:
La micul dejun:
– 35g cereale integrale +250 ml de lapte 1,5% grăsime sau 250 ml de iaurt 2% grăsime
sau
– 1-2 ouă + 1 avocado (sau o legumă) + 75 g de brânză (nu grasă) sau 100 g de ton in suc propriu
sau
– 50 g carne fiartă sau o cutie de brânză cottage 2% grăsime + o leguma + 2 felii de pâine integrală
sau
– 1-2 ouă și 1 avocado (sau o altă legumă) cu 75 g de brânză, dar nu grasă
sau
– 100 g de ton în suc propriu
„Am voie şi două felii de pâine cu roşii sau cu ardei gras. Se bea: cafea cu lapte 1.5% grăsime, ceai de soc, ceai verde (fără zahăr) și apă”, spunea ea.
Gustare 1 – maxim 200 g de fruct (nu struguri, nu banană)
La prânz:
– 150 g carne de pui sau de curcan sau de vita la grătar sau la cuptor fără ulei + 200 g salata de crudități fără ulei
sau
– 200 g de peste la grătar sau la cuptor fara ulei + 200g de legume (nu cartofi!) la grătar sau la cuptor sau la abur fără ulei SAU + 125 g orez sălbatic
– 300 ml ciorba/supa (să nu aibă cartofi și nu rădăuțeană) + 50 g de crutoane
Gustare 2 – ZERO (deoarece mai mancam ciocolatele indulcite cu extract din stevie)
La cină:
– Salata asortata cu 200 g de brânză light sau carne (fiarta sau grătar) sau peste (grătar sau la cuptor) bucatele +10-12 măsline + 125 g legume asortate
sau
– 200 g de mămăligă + 125 g de brânză (nu grasă, de ex. telemea light)
sau
– 135 g penne integrale + brânză rasă light (telemea sau mozarella) „Varianta mea preferată”, a punctat Cristina Șișcanu, pe site-ul ei cristinasiscanu.ro.