Din cuprinsul articolului
Ingrediente naturale pentru rutina de dimineață de îngrijire a pielii. Indiferent dacă ești ocupat sau nu, rutina ta de îngrijire a pielii ar trebui să fie întotdeauna prioritatea ta.
Potrivit experților, pielea începe să-și piardă strălucirea și strălucirea pe măsură ce îmbătrânești, iar neglijarea poate provoca îmbătrânirea prematură.
Prin urmare, este important să aveți grijă de fiecare aspect al îngrijirii pielii, în fiecare zi. Multe creme, creme hidratante și seruri încărcate cu substanțe chimice promit acnee, piele fără pete și moale, dar nu reușesc să ofere niciun rezultat.
Cu toate acestea, acestea sunt pline de conservanți care fac mai mult rău decât bine pielii. Experții cred că ingredientele naturale, fără produse sintetice, nu sunt doar ecologice, ci sunt încărcate cu diverse vitamine, antioxidanți, uleiuri esențiale, proteine, terpenoide și hidrocoloizi, care ajută la creșterea texturii și calității pielii.
Experții spun că o rutină obișnuită de îngrijire a pielii de dimineață ajută la protejarea și păstrarea pielii pe tot parcursul zilei, atunci când te confrunți cu razele ultraviolete dăunătoare ale soarelui, poluarea, praful și avalanșul machiajului.
Omiterea rutinei de dimineață poate cauza o varietate de probleme, cum ar fi porii înfundați, acnee și lasând pielea mai susceptibilă la deteriorare.
Și din moment ce majoritatea dintre noi nu are timp să urmeze încet toți pașii pentru îngrijirea pielii, în mod realist trebuie să urmăm o curățare, hidratare și hidratare rapidă a pielii cu aceste ingrediente naturale.
Când vine vorba de curățare, luați puțin lapte rece, tamponați-l pe bumbac și aplicați-l pe toată zona feței și a gâtului. Laptele funcționează cel mai bine pentru toate tipurile de piele, iar dacă aveți pielea uscată, puteți lua lapte integral.
Laptele ajută la îndepărtarea resturilor de machiaj sau a produselor de murdărie din noaptea anterioară, precum și a tot ceea ce pielea a scos la suprafață peste noapte. Dacă aveți pielea sensibilă sau descoperiți că curățarea dimineața o usucă, încercați să vă spălați fața cu apă caldă.
Laptele conține acid lactic care curăță în profunzime porii și elimină bacteriile care cauzează acneea care se acumulează pe suprafața pielii. Laptele ajută, de asemenea, la reducerea inflamației asociate cu cosurile pentru a vă oferi o piele curată și netedă.
Tonifierea pielii cu ajutorul unei roșii este cea mai bună modalitate de a obține o piele strălucitoare, strălucitoare și moale dimineața. Potrivit unui studiu, carotenoizii precum luteina și zeaxantina care se găsesc în roșii luminează nuanța pielii și reduc semnificativ aspectul de hiperpigmentare și pete.
Roșiile funcționează și ca cel mai bun astringent natural care poate fi folosit pentru a reduce porii deschiși și punctele negre. Fiind încărcate cu vitaminele C, A și K, roșiile sunt acide și ajută la menținerea pH-ului pielii, în timp ce vă curăță pielea în profunzime.
Doar tăiați o roșie coaptă în jumătate și frecați-o pe toată fața, lăsând sucul să se sature în pori. Lăsați-l timp de 15 minute și clătiți-l cu apă normală. Roșiile vă ajută, de asemenea, să eliminați celulele moarte ale pielii, deoarece au multe enzime care funcționează ca exfolieri naturali.
Poți folosi și roșii cu zahăr ca exfoliant blând pentru fața ta.
Aloe vera este o plantă care nu are nevoie de multă îngrijire și, prin urmare, oricine o poate crește acasă. Frunzele sale sunt încărcate cu o substanță asemănătoare gelului, care funcționează ca un hidratant natural care stimulează fibrele de colagen și elastină, sporind elasticitatea pielii și întârziind îmbătrânirea prematură.
Aloe vera este plină de umectanți, care ajută la hidratarea pielii. Tăierea frunzelor și utilizarea gelului ca hidratant poate ajuta la stimularea celulelor pielii, reducând astfel liniile fine și ridurile.
Horoscop 22 noiembrie. Zi tensionată pentru Scorpioni și extrem de agitată pentru Berbeci. E momentul…
Testul ce-ți arată care e riscul de deces în următoarele luni. Ne este vorba de…
Michel de Nôtre-Dame, cunoscut sub numele de Nostradamus, și-a publicat lucrarea „Profețiile” în 1555, o…
Horoscop 22 noiembrie 2024. ZODIA care are parte de o schimbare. Gemeni: astăzi, s-ar putea…
Un obicei simplu îmbunătățește sănătatea cognitivă și întinerește creierul. Timpul ne ajunge din urmă pe…
Potrivit unui nou studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea Loughborough, publicat în revista Temperature,…