Sari la conținut

12 alimente cu care să îți faci măștile de păr

Este ciudat să nu mânânci un aliment și să îl pui pe păr, însă, câteodată anumite fructe sau mâncăruri ajută părul să fie mai mătăsos, fin și sănătos.

  1. Avocado – Zdrobește miezul de la avocado și aplică-l de la jumătatea părului spre vârfuri. Ține 20 de minute un prosop de baie și clătește pentru a avea un păr strălucitor
  2. Ulei de cocos – Freacă-ți palmele cu câteva picături de ulei de cocos apoi trece-le prin păr pentru a repara vârfurile deteriorate
  3. Oțet de mere – O dată pe lună clătește-ți părul cu oțet de mere pentru a-l împrospăta și a alunga mătreața
  4. Amidon de porumb – Ai părul gras dar nu vrei să te speli pe cap? Folosește puțin amidon de porumb care să absoarbă uleiurile scalpului și să îți dea volum.
  5. Șampanie – Perfectă pentru femeile care au șuvițe. Șampania le scoate în evidență
  6. Ou – pentru un păr rezistent, aplică un ou bătut pe părul uscat, așteaptă 20 de minute ,apoi clătește cu apă călduță
  7. Maioneză – ca să ai un păr mătăsos folosește maioneză pe părul uscat, așteaptă 20 de minute apoi clătește cu apă din abundență
  8. Ketchup – În special pentru femeile vopsite blonde, ketchup-ul dă un plus de vigoare culorii când aceasta se duce sau este compromisă de la apa din piscină
  9. Ceai negru – pentru brunetele care își doresc un negru lucios
  10. Iaurt – ca să îți crească mai repede părul, pune o ceașcă de iaurt și masează scalpul bine. Bacteriile vii din iaurt vor ajuta la eliminarea celulelor moarte și stimulează creșterea părului
  11. Miere – mierea + uleiul de măsline reprezintă o mască de păr extrem de hidratantă

A.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel