Potrivit articolului „Food Corporations Turn to Chefs in a Quest for Healthy Flavor,” publicat în New York Times, marile companii producătoare de mâncare îşi schimbă strategia datorită cererii tot mai mari a publicului pentru mâncărurile sănătoase. Pentru a creşte încrederea consumatorilor, marile companii au apelat la cei mai buni bucătari pentru a-i ajuta să creeze meniuri mai sănătoase.
Însă, trebuie reţinut că cea mai sănătoasă este mâncarea preparată în casă. Cel mai bun mod prin care poţi fi sigur că mănânci alimente de cea mai bună calitate este să-ţi prepari singur mâncarea. Iar pentru asta nu trebuie să fii un Master Chef, trebuie doar să ai puţină imaginaţie şi câteva cunoştinţe de bază.
Iată, deci cum îţi poţi ,,reprograma” papilele gustative astfel încât să nu mai pofteşti la dulciuri, sare sau grăsmi:
Pluto a intrat în Capricorn pe 1 septembrie și va rămâne acolo până pe 19…
Cancerele denumite în mod colectiv cancere ale capului și gâtului se dezvoltă de regulă în…
În conformitate cu US National Library of Medicine, Medline Plus, demența este o afecțiune care…
Gala Performerilor în Sănătate este unul dintre evenimentele de amploare pe care revista Capital le…
Înconjurată de mister și teamă, vrăjitoria sau magia neagră a fascinat și a îngrozit culturi…
De data aceasta, meteorologii ANM au avut dreptate și, efectiv, de miercuri seara condițiile meteorologice…