O rețetă străveche găsită într-o mânăstire din Tibet este extrem de eficientă în vindecarea multor boli.
Fiind deosebit de puternică, se recomandă să apelezi la ea o singură dată pe an. Un alt amănunt interesant este ca gustul usturoiului, ingredientul principal al rețetei, nu se simte deloc în preparatul final.
Usturoiul este ingredientul de bază a acestui remediu și asta mulțumită proprietăților sale puternice, antiseptice și antivirale.
Ingrediente:
• 350g usturoi
• 200 de ml alcool de 96 de grade( ai grijă ca acesta să nu conțină metanol sau clorura de benzalconiu).
Preparare:
o Cojește și pisează usturoiul.
o Amestecă-l cu alcoolul și toarnă-l într-un flacon de sticlă sterilizat.
o Lasă-l să stea în cămară, ferit de soare, timp de 10 zile și nu uita să-l mai agiți din când în când
o Strecoară lichidul după 10 zile.
o După ce l-ai strecurat, pune lichidul înapoi în flacon.
o Păstrează-l la frigider timp de 2 zile.
După cele 2 zile este bun pentru a fi consumat.
Mod de administrare:
1. Cantitatea preparată îți ajunge pentru circa 12 zile de tratament.
2. Pune 5 ml din acest remediu într-un pahar plin cu 200 de ml de apă și amestecă bine, apoi bea preparatul înainte de micul dejun, prânz și cină.(înaintea fiecărei mese câte un pahar de apă amestecat cu 5 ml din lichidul obținut)
3. Ai grijă mereu să respecți dozajul corect: nu adaugă mai mult, întrucât reacțiile nu vor fi cele propuse.
Tratamentul se face în fiecare zi, timp de 12 zile consecutive, o singură dată pe an.
Proprietăți terapeutice
Preparatul este deosebit de puternic și ajută în tratamentul aterosclerozei, bolilor pulmonare, impotenței, sinuzitei, hipertensiunii arteriale, artritei, reumatismului, gastritelor și hemoroizilor.
În plus, este extrem de eficient în curele de slăbire, pentru îmbunătățirea acuității vizuale și auditive, precum și pentru stimularea metabolismului.